Cart 0
 

Opettajat

Tarjoamme vain parasta. Siksipä jokaista tanssilajia opettaa Suomen huiput, aivan ne parhaimmat. 

Opetuksen laatu on leirin tärkein ominaisuus - ainakin meille.  Tutustu opettajiin alla! 

 
 
Sannu&Masa.jpeg

Sannu & Masa

Sanna-Maria ja Matti Heikkilä ovat nauttineet suurta kunnioitusta lavatanssijoiden keskuudessa jo kohta pari vuosikymmentä. Omaa tanssikouluaan Vaasassa luotsaava pari hallitsee perinteiset syliotetanssit kuin olisivat niiden rytmiin syntyneet. 

Matin ja Sannun pitkä tanssikokemus tulee kilpatanssin puolelta ja maailmalta opitut opit on upeasti saatu soveltumaan lavatanssijoiden herkuteltaviksi. 

Tule kokemaan tämän ammattitaitoisen, hauskan ja hersyävän parin tunnit nyt Festivalssissa!!

Matin ja Sannun lajit Festivalssissa: Tango ja Hidas- Valssi

 

 
 

Matleena & Tuomas 

Matleena Haapalainen ja Tuomas Sillanpää muodostavat myös yhden kivikovan opettajaparikokonaisuuden.

Matleenalla on pitkä kokemus ja myös huikean pitkä menestyslista swingtansseista sekä monipuolisesti paritansseista. Maailman tanssiparketteja kolunnut Matleena antaa aina tuoreimmat näkemykset paritanssijoille omalla hersyävällä tyylillään.

Tuomas on rock'n'swing tanssien erikoismies. Hän on tunnettu tanssija sekä tanssinopettaja Helsingistä. Tuomas aloitti paritanssit 10-vuotiaana. "Aluksi tansseissa koukutti temput, esiintyminen ja hulluttelu. Vuosien vieriessä kuitenkin vientiseuraaminen sekä improvisointi yhdessä parin kanssa antaa parhaat fiilikset".

Tuomas panostaa opetuksessaan hyvään tekniikkaan sekä musiikintulkintaan, joiden kautta jokainen pystyy löytämään yhteisen sävelen parinsa kanssa.

Matleenan ja Tuomaksen lajit Festivalssissa: Fusku ja Bugg

Näyttökuva 2019-3-1 kello 12.48.20.png

Näyttökuva 2018-3-28 kello 14.00.26.png

Ella & Joonas

Lattareiden kuninkaaksi tituleerattu Joonas Piippola parinaan huikea Ella Rask opettavat Festivalssissa arvatenkin lattareita, lajeinaan Rumba-Bolero ja Cha cha. 

Molempien pitkä menestyslista pitää sisällään lukuisia lattareiden suomenmestaruuksia, sekä kansainvälistä menestystä. He ovat valmentaneet vuosia lavalattareissa myös kilpailevia pareja ja yleensä heidän opeillaan on palkintopöydät putsattu tyhjäksi. 

Tule hakemaan ne taatusti uusimmat ja ajantasalla olevat vinkit omien lattareidesi piristämiseen! 

Ellan ja Joonaksen lajit Festivalssissa: Cha cha ja Rumba-Bolero

 
 

FESTIVALSSISSA NÄHDÄÄN!

Kaikki opettajat toivottavat tervetulleeksi kesäiseen Ouluun!!!